Vanaf maandag 17 januari gaan wij weer open

Beste leden,
 
We hebben in de persconferentie de bevestiging gekregen van de boodschap die we afgelopen dinsdag nog eens stevig onder de aandacht gebracht hebben: het is essentieel dat mensen kunnen sporten en bewegen!

Citaat NL Actief: " Het is ons gelukt om de sport op het netvlies van de politiek te krijgen en we horen vanuit de rijksoverheid dat de actie dinsdag daar een grote bijdrage aan geleverd heeft. "

In deze nieuwsbrief nemen we u mee in de maatregelen die van toepassing zijn. 
 

Openstelling sport

√  Het is voor alle leeftijden weer mogelijk om binnen en buiten te sporten.
√  Geen restricties dus op leeftijd of eindtijden.

√  U dient de 1,5 meter afstand te waarborgen. De enige uitzondering is jeugd onder de 18 jaar en als het voor de sportactiviteit niet mogelijk is om de 1,5 meter aan te houden. Denk daarbij aan aikido, judo en ju jitsu.

√  De bij u bekende hygiënemaatregelen zijn van toepassing. 

  Er is geen beperking in de groepsgrootte in een binnenruimte.

  Wel dient de 1,5 meter aangehouden te worden zoals hierboven beschreven.

√  Reserveren voor de groepsfitnesslessen en individueel fitness is nog steeds verplicht. Budosporters behoeven niet te reserveren. 

  Er zal nog steeds een corona toegangsbewijs (CTB) aan sporters gevraagd moeten worden. Het CTB voor medewerkers is nog steeds geen verplichting. 
 Mondkapjes zijn verplicht bij binnenkomst en het verlaten van de sportschool. Tijdens het sporten hoeft er geen mondkapje gedragen te worden.

 Horeca dient gesloten te zijn met uitzondering van de afhaalfunctie (flesje meenemen naar de sportruimten en niet in het sportcafé nuttigen 

√  Kleedkamers zijn open.

√  Publiek is niet welkom bij sport. Als ouder en/of verzorger mag u uw kind wel naar binnen begeleiden en mee naar de kleedkamer.

 
Onze geleende sportmaterialen moeten z.s.m. retour!

Omdat we nog veel sportmateriaal missen, gaan we maandag open. Op dit moment hebben veel leden onze sportmaterialen thuis. We hebben ze SNEL nodig en verzoeken u dit terug te brengen op zaterdag van 12 tot 14 uur,  op zondag van 13 tot 16 uur of uiterlijk maandagochtend van 10 tot 12 uur.


Judo - en ju jitsu examens zijn verplaatst

JUDO naar zaterdag 12-02-2022 dezelfde tijden
JU JITSU naar zondag 13-02-2022 dezelfde tijden

Vergeet s.v.p. niet het examenformulier in te leveren bij de receptie uiterlijk 1 week voor de examens.

TERUG