Wij bestaan al 30 jaar

Zaterdag 1 april 2017 vierde Sportschool-Fitnesscentrum Richard de Bijl & Chita Gross haar 30e jaargang. 

Ruim 400 leden zijn 10 jaar of langer lid en dat aantal (met partner) was te groot voor een feestje. Er werd dus een selectie van genodigden gemaakt voor dit feest: alle leden vanaf 55 jaar die reeds 15 jaar of langer lid zijn van de sportschool, werden uitgenodigd. Van deze 80 personen zijn 50 naar het feest gegaan.

7 Leden van 71 t/m 79 jaar en 4 leden van 81 t/m 84 jaar werden in het zonnetje gezet. De 70-ers kregen 30% korting op hun abonnement en de 80-ers een gratis abonnement. Sommigen van hen zijn al meer dan 20 jaar lid!

Ook 2 vrijwilligers kregen extra aandacht. Eén van hen is 88 jaar oud.

Alle medewerkers kregen een bloemetje en diegenen die 10 jaar en langer aan de sportschool verbonden zijn, kregen een handige accessoire voor mobiele apparaten.

4 medewerkers werden extra gehuldigd, omdat zij reeds 20 tot 30 jaar bij de sportschool werken. Zij kregen een bon om zichzelf met hun dierbaren te verwennen in een restaurant in Spijkenisse. 

Alle feestgangers kregen hapjes en drankjes en werden vermaakt met het dameskoor Betty Foks uit Rotterdam.

Het volgende feest zal in het najaar plaatsvinden met alle leden tot 55 jaar die langer dan 15 jaar lid zijn. Ook dit is een behoorlijk grote groep.

De sportschool bewijst daarmee dat het een gerenommeerde en heel sociale sportschool is, waar klanten plezier beleven, goed begeleid worden en lang lid blijven. Ook is de sportschool zeer uniek wat betreft haar instructeurs: velen zijn al 50 jaar en ouder en/of geven al zeer lang sportlessen met passie, ervaring en deskundigheid.

TERUG