Wij laten je niet in de steek! FitsnacksTV voor jullie!

WIJ LATEN JE NIET IN DE STEEK!

Om je toch ook buiten de club van dienst te kunnen zijn, starten wij met ingang van nu met FitSnacks.TV. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle.

FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast &Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld.

Op het platform zijn momenteel ruim 200 work-out opties beschikbaar, met meer dan 50 trainingsvarianten voor alle doelgroepen. Dagelijks worden er nieuwe work-outs beschikbaar gemaakt.

Wij hebben er als club voor gezorgd dat jij vanaf nu gebruik kunt maken van het platform. Maak een account aan via www.fitsnacks.tv en volg daarin het stappenplan dat je hier kunt bekijken. Het is belangrijk dat je eerst een account aanmaakt via je PC of laptop en daarna pas de FitSnacks.TV app installeert op jouw tablet of smartphone. Na het activeren van de code, wordt het platform vrijgegeven.

Heb je deze CODE nog niet ontvangen via de nieuwsbrief van 31 maart j.l. (kijk in je spambox) vraag 'm dan aan via chitagross@gmail.com

TERUG