Strenge lockdown per 15 december 2020 t/m 9 februari 2021

We weten niet hoe het u vergaat, maar het voelt onrechtvaardig om wederom gestraft te worden, ondanks dat de sportbranche de maatregelen probeert te volgen.

Sinds 1 juli zetten we ons met man en macht in om onze leden veilig en verantwoord te laten werken aan hun gezondheid; helaas moeten wij toch onze sportschool verplicht sluiten vanaf heden t/m de verlenging 9 februari 2021

Het is mogelijk om sportmaterialen te lenen
Wil je thuis sporten en blijven werken aan je gezondheid, dan is het mogelijk om sportmaterialen van de sportschool te lenen voor deze periode. Kijk hier om te zien wanneer onze receptie geopend is en kom langs om ze op te halen. Uiteraard is deze service uitsluitend voor onze leden.

Gevarieerd thuis sporten via NL ACTIEF
Binnenkort krijgen al onze leden een nieuw online platform via NL ACTIEF zolang de lockdown duurt. Het is voor leden nog steeds mogelijk om gebruik te maken van de huidige online platforms van Les Mills en ClubJoy.

Voor onze jeugd hebben we buitensporten georganiseerd op woensdag en vrijdag.
Inschrijven kan hier: https://debijlgross.webapiservices.com/CIX/Coach/reserveren/#/?title=De%20Bijl%20%26%20Gross%20reserveren Kijk voor meer informatie op www.debijlgross.nl.

TERUG