Sportschool en horeca geheel open per 5 juni 2021

Welkom terug budoka!

Onze budosporters boven de 18 jaar mogen ook weer aan de slag

We hebben allemaal moeten lijden onder de lockdown-maatregelen, maar de volwassen leden die contactsporten doen, nog het meest. We zijn blij dat jullie weer de mat mogen betreden.

Image

 

Niet geheel terug naar het oude normaal; ClubJoy Cycle wordt per 1 juli 2021 opgeheven

Gisterenavond hebben we onze actieve en trouwe leden reeds ingelicht over dit besluit.

Reeds lange tijd is Cycle in onze club niet meer rendabel. We hebben te weinig leden en er komen al 2 jaar lang geen nieuwe meer bij. De kosten zijn te hoog (licentie-, onderhouds- en personeelslasten) t.o.v. de inkomsten van Cycle. Ook. De (gehele en gedeeltelijke) lockdown heeft daar nog eens een extra klap bovenop gegeven. Er zijn nu nog maar enkele leden over die voor Cycle kiezen, de rest heeft hun abonnement opgezegd of niet meer doorbetaald vanwege de lockdown. Het gemiddelde per les is nu nog maar 4,5 leden. 

Tot onze grote spijt hebben we nu noodgedwongen de beslissing moeten nemen om per 1 juli Cycle van ons programma te verwijderen. Deze maand zal volgens een aangepast rooster nog Cycle gegeven worden en woensdag 30 juni is de laatste les.

Wij hebben een compensatie voor alle leden die Cycle deden en nog steeds actief lid zijn. Jullie hebben daarover gisteren een mail ontvangen.

Image

 

Horeca open en prijzen tijdelijk lager

Van maandag 7 juni t/m het einde van de zomervakantie (zondag 29 augustus 2021) verlagen wij onze prijzen op de koffie, thee, frisdranken, sportdranken en tapbier.

Wij hopen u weer gezellig te ontmoeten in ons sportcafé.

Image

 

Sporten is toegestaan onder deze voorwaarden

Er is een maximum van 50 personen per ruimte (exclusief personeel) en iedereen houdt 1,5 meter afstand. Groepslessen zijn toegestaan. De maximale groepsgrootte is 50 personen. Iedereen houdt 1,5 meter afstand van elkaar. Zie ons reserveringssysteem hoeveel leden bij ons tegelijkertijd kunnen sporten.

Een uitzondering op de 1,5 meter is er voor sportactiviteiten waarvoor het nodig is om binnen de 1,5 meter te komen zoals judo, aikido, ju jitsu, karate. Dan hoeft er tijdens de sportbeoefening geen 1,5 meter afstand gehouden te worden.

Na de sportactiviteit houdt iedereen weer 1,5 meter afstand van elkaar.

Kleedkamers, sauna en douches zijn na lange tijd ook weer open.

Reserveren, registratie en een gezondheidscheck zijn nog steeds verplicht. Binnen moet men een mondkapje dragen, maar deze mag af tijdens het sporten.

We hebben hard nieuwe leden nodig. Wilt u ons daarbij helpen?

TERUG