Overige Fitness programma's

Fifty-Fitness Circuit

Een afwisselend programma voor 50+ers, waarbij met behulp van cardioapparatuur en makkelijk instelbare toestellen op een verantwoorde manier wordt getraind. Rekkingsoefeningen houden de spieren soepel en bevorderen de lenigheid.  

Deze les is op dinsdag van 14.30 - 15.30 uur

Totaalcircuit 
Voor mensen die in de fitness willen kennismaken met een groot scala van trainingsvormen ter verbetering van de konditie. De oefeningen worden uitgevoerd met en zonder fitnessapparatuur.  

Deze les is op dinsdag van 09.00 - 10.00 uur

Cardio-Callanetics 
Loopbanden, fietsen, steppers en roeiapparaten om uw uithoudingsvermogen te vergroten in combinatie met spierverstevigendr oefeningen voor voornamelijk billen, buik, rug en benen. 

Deze les is op maandag van 09.30 - 10.30 uur 

Fysio-Fitness 
Wilt u revalideren of heeft u bepaalde blessures en wilt u toch lekker sporten? Onze fysiotherapeute, helpt u bij het opstellen van een speciaal voor u afgestemd programma. Maak eerst een afspraak voor een intakegesprek.  

Iedere vrijdag van 09.00 - 13.30 uur en zaterdag van 09.00 - 13.00 uur kunt u begeleid worden door onze fysiotherapeuten.  

Gehandicapten  
Iedere vrijdag van 09.00 - 13.30 uur kunt u begeleid worden door onze fysiotherapeute en uw eigen begeleider.

Go For The Snow - Cursus 
Deze 6 weekse cursus biedt u een perfekte voorbereiding op uw skivakantie. Ook schaatsers, snowboarders en langlaufers hebben hier baat bij. Het speciaal aangepaste fitnessprogramma accentueert uw spieren en uithoudingsvermogen, opdat u beslagen ten ijs gaat. Deze cursus loopt het gehele jaar door tijdens alle fitness openingstijden. Tijdens de daluren hanteren wij een laag tarief.

Wilt u meer informatie? Vul dan s.v.p. het contactformulier in.

Onze sportschool is sinds 1988 een begrip in Spijkenisse!

TERUG