Online sporten - Fit blijven doen we samen

Onze club is al een tijdje gesloten. Maar we zitten niet stil. Om jullie te inspireren om thuis te bewegen en fit te blijven, hebben wij samen met de fitnessbranche een tijdelijk platform opgezet: https://fitblijvendoenwesamen.nl/ 

Op dit platform vinden jullie inspirerende video’s om thuis in beweging te blijven. Zodat jullie weer fit en gemotiveerd naar onze club komen als we weer open mogen. Het platform is een aanvulling op de online lessen die bij jullie reeds bekend zijn (zie onze mail van 19 december j.l.).

Het platform is gratis

Het platform biedt volop mogelijkheden om ook lessen te volgen van bekende instructeurs. Dus jullie kunnen zonder extra kosten online deelnemen aan de lessen. Ideaal om bijvoorbeeld ook familieleden, vrienden en collega’s daarvoor uit te nodigen. Misschien vinden ze het wel zo leuk, dat ze met jou meegaan als onze club weer opengaat. De lessen worden niet live gegeven, maar zijn eerder opgenomen. Dus jullie kunnen de lessen volgen waar en wanneer het jullie uitkomt.

Er zijn lessen in verschillende categorieën: Shape, Stretch, HIIT, Body & Mind, Dance, Boxing, Power, Outdoor, Overig. Jullie kunnen ook kiezen hoe lang de les duurt: dus ook als je maar even 10 minuten tussendoor hebt. Iedereen kan meedoen, kies je eigen niveau: voor beginners, gemiddeld niveau, gevorderd niveau, en geschikt voor alle niveaus.

Er worden geen inloggegevens of persoonlijke gegevens gevraagd, jullie bezoeken ‘anoniem’ het platform. Jullie hoeven dus niet bang te zijn dat jullie allerlei ongevraagde berichten in de mailbox ontvangen, omdat jullie het platform hebben bezocht.

Met het platform nemen wij als club en branche onze verantwoordelijkheid om jullie de gelegenheid te geven om lekker te sporten, fit te blijven en weerstand op te bouwen. Het online platform wordt ondersteund door onze branchevereniging NL Actief. Het platform is slechts tijdelijk in de lucht, dus maak er nu gebruik van.

We kunnen helaas niet voldoen aan online budolessen voor volwassenen, daarom hopen wij dat jullie je op deze manier fit houden.

Wij zijn onze loyale leden zeer dankbaar dat jullie het lidmaatschapsgeld niet hebben bevroren of hebben opgezegd en het voortbestaan van onze sportschool steunen. 

TERUG