Meditatie Workshop

Meditatie is een vorm van spirituele oefening.

Vele religies en geloofsstromingen kennen de meditatie in een of andere vorm. In de 20e eeuw ontstond in het westen hernieuwde belangstelling voor meditatie en bewustzijnsverruiming. Meditatie is nu vooral bekend uit het hindoeïsme en boeddhisme, waarin meditatie een essentiële methode is om de doeleinden die ze beschrijven te bereiken.

Deze workshop bestaat uit 2 vormen van meditatie:

De bewegende vorm, zoals Qigong. Qigong is ter bevordering van de circulatie van energie (Chi), het vergroten van jouw innerlijke kracht. Het is gericht op het leren toepassen van een aantal speciale oud-chinese oefeningen. Het herhaaldelijk zacht bewegen vanuit de stilte in jou en bewust ademhalen.

De geleide vorm, zoals Geleide healingmeditatie; tijdens een geleide meditatie wordt je door een stem geleid en maak je een fysieke of mentale reis. De meditatie heeft een specifiek thema. Het heeft als doel je bewust in contact te brengen met je eigen Bron. Deze reis kan je als een helende transformatie ervaren. 

2 x per jaar organiseren wij een workshop. De volgende workshop gaat in november plaatsvinden.

Onze sportschool heeft op ook Tai Chi Chuan en BodyBalance op het programma gezet. Doe mee met een gratis proefles door naar de pagina te gaan en op een gratis proefles te klikken.

Wilt u meer informatie? Vul dan s.v.p. het contactformulier in.

TERUG