Ju Jitsu

Ju Jitsu is een zelfverdedigingssport voor iedereen. Voor jong en oud en voor zowel meisjes als jongens.

Duizenden ju-jitsuka beoefenen in de recreatieve sfeer met veel enthousiasme Ju Jitsu. Een ju jitsuka gebruikt de kracht van zijn tegenstander om deze te overmeesteren. De traditionele Japanse vechtkunst Ju Jitsu is de basis voor de moderne budo sporten, judo, karate en aikido. Door Ju Jitsu leer je positief omgaan met agressie. Ju Jitsu is bovendien beschaafd. Zonder je tegenstander te blesseren, leer je hem of haar te overmeesteren.

Jeugd Ju Jitsu 
Wilt u dat uw kind plezier heeft in sporten, goede lichaamsbeweging krijgt, leert omgaan met andere kinderen, goede karaktereigenschappen ontwikkelt en uiteraard een prachtige sport leert? Wij hebben voor kinderen vanaf 6 jaar jeugdju-jitsu op woensdag en donderdag in ons lesrooster opgenomen.  

Inmiddels beoefenen 60 tot 70 kinderen deze educatieve sport. U als ouder heeft de gelegenheid om achter het grote raam te kijken en te genieten van uw kind onder genot van een drankje.

Leraren
Richard de Bijl en Japser van Wortel (6e dan)
Theo de Jong (3e dan).

Onze sportschool heeft een hoog gegradueerd kader en leerlingen in de budosporten. Neem een kijkje op de pagina van dangraadhouders.

Wilt u meer informatie? Vul dan s.v.p. het contactformulier in.

TERUG