ClubYoga

Wat is ClubJoy Yoga®?

ClubJoy Yoga® is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van ClubJoy Yoga® ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? ClubJoy Yoga® biedt de oplossing.

Is ClubJoy Yoga® iets voor mij?

ClubJoy Yoga® is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent, helpt ClubJoy Yoga® je om fit te worden. Als jij op zoek bent naar balans in je leven, dan helpt ClubJoy Yoga® je daar zeker bij.

Hoe ziet een ClubJoy Yoga® les eruit?

De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De yogaoefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Je focus ligt op het goed uitvoeren van die ene oefening, totdat je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.


Benefits ClubJoy Yoga®:

Oefeningen om te ontspannen, ook voor thuis
Meer balans in je leven
Je krijgt nieuwe energie
Vermindering van rug- en gewrichtsklachten

Results ClubJoy Yoga®:
Verbetering van je coördinatie, flexibiliteit en kracht
Spierversterking van boven- en onderlichaam
Tijdens de ClubJoy Yoga® les verbrand je ongeveer 350 calorieën


Share the flow & Share the fun!

WAT HEB IK NODIG TIJDENS DE LES? 

  • Comfortabele sportkleding. Kijk eens bij de officiële Les Mills kledinglijn. Deze lijn is speciaal voor ieder programma ontworpen. 
  • Over je schoeisel hoef je je geen zorgen te maken, want de les wordt op blote voeten gedaan.

 Wilt u meer informatie? Vul dan s.v.p. het contactformulier in.

TERUG