BodyCombat (Les Mills)

BodyCombat is een effectief trainingsprogramma geïnspireerd op bewegingen uit karate, boksen en andere vechtsporten uit het Verre Oosten. De training bestaat uit dynamische stoot- en traptechnieken afgewisseld met rustige bewegingen. BodyCombat is meer dan alleen bewegen: je bent zowel fysiek als mentaal bezig.

Is BodyCombat iets voor mij?  
Deze actieve les is voor iedereen die doelgericht wil werken aan een fysieke en mentale training. Tijdens de intensieve les wordt het maximale uit jezelf gehaald, maar jij bepaalt je eigen grenzen. Jong, oud, man, vrouw, beginner of gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling.

Hoe ziet de les eruit?  
De les kenmerkt zich door een oosterse sfeer in combinatie met de westerse snelheid. De muziek wijst je de weg: een stevig ritme wordt afgewisseld met rustige klanken. De coach daagt je uit om hardop uit te ademen op een volgende stoot- en trapoefening. De sfeer en denkwijze van het Verre Oosten geven je de mogelijkheid te ontspannen van de snelheid van alledag tijdens deze uitdagende training.   

Voordelen BodyCombat: 
- Fysieke en mentale training in één 
- Oosterse denkwijze geeft je inspiratie 
- Optimale ontspanning door inspanning 
- Eenvoudig en dus voor iedereen geschikt

Resultaten BodyCombat: 
- Verbetering van je conditie, vetverbranding en coördinatie 
- Meer mentale rust en evenwicht 
- Tijdens de les verbrand je ongeveer 650 calorieën

 Wilt u meer informatie? Vul dan s.v.p. het contactformulier in.

TERUG