Sportschool-Fitnesscentrum Richard De Bijl en Chita Gross

Ju Jitsu

Deze zelfverdedigingssport wordt verzorgd door Jasper van Wortel (6e dan) en Katie Hagendijk (2e dan). Ju Jitsu kan beoefend worden vanaf 6 jaar.

Ju Jitsu is een sport voor iedereen. Voor jong en oud en voor zowel meisjes als jongens. Duizenden ju-jitsuka beoefenen in de recreatieve sfeer met veel enthousiasme Ju Jitsu. Een ju jitsuka gebruikt de kracht van zijn tegenstander om deze te overmeesteren. De traditionele Japanse vechtkunst Ju Jitsu is de basis voor de moderne budo sporten, judo, karate en aikido. Door Ju Jitsu leer je positief omgaan met agressie. Ju Jitsu is bovendien beschaafd. Zonder je tegenstander te blesseren, leer je hem of haar te overmeesteren.

Jeugd Ju Jitsu 

Wilt u dat uw kind plezier heeft in sporten, goede lichaamsbeweging krijgt, leert omgaan met andere kinderen, goede karaktereigenschappen ontwikkelt en uiteraard een prachtige sport leert? Wij hebben voor kinderen vanaf 6 jaar jeugdju-jitsu op woensdag en donderdag in ons lesrooster opgenomen.  
Inmiddels beoefenen 60 tot 70 kinderen deze educatieve sport. U als ouder heeft de gelegenheid om achter het grote raam te kijken en te genieten van uw kind onder genot van een drankje.

Kata Training voor Kyu- en Danhouders

Onze sportschool heeft een hoog gegradueerd kader en leerlingen in de budosporten. Neem een kijkje op de pagina van dangraadhouders.

 

Terwijl uw kind sport, kunt u zeer voordelig sporten.

Wilt u meer informatie? Vul dan s.v.p. het contactformulier in.

 

Rooster
Woensdag 6-10 jaar 16:00 - 17:00 uur
v.a. 11 jaar 17:00 - 18:00 uur
Volwassenen (13 jr. en ouder) 18:00 - 19:00 uur
Donderdag jeugd 16:00 - 17:00 uur
Vrijdag volwassenen (13 jr. en ouder) 20:45 - 22:15 uur
Zondag danexamentraining 18:30 - 19:45 uur
Schrijf je in voor een gratis proefles! Klik hier voor meer informatie