BodyJam

BODYJAM is de cardio-workout waarbij je vrij bent om de sensatie van dans te beleven. Een verslavende mix van de nieuwste dansstijlen op de coolste muziek. Het fun aspect en het cardio aspect zijn bij BODYJAM even belangrijk. Funky instructeurs leren je om je losjes en soepel te bewegen in deze 55 minuten durende les. Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie. Elke nieuwe les is een andere danservaring, afhankelijk van wat nieuw en hot is!

VOORDELEN 
- Doe de bewegingen na en voel het branden! 
- Maakt je fit en je verbrandt veel calorieën 
- Verbetert je coördinatie 
- Zorgt dat je verslaafd raakt aan dans 
- Voel de emoties van deze unieke vorm van zelfexpressie!

IS HET IETS VOOR MIJ?   
Natuurlijk! BODYJAM is een dans workout met vele herhalingen - alles wat je nodig hebt is een basisritme en -coördinatie en je moet het natuurlijk wel leuk vinden om te dansen. Je instructeur helpt je bij het leren van de bewegingen. Tip: Kijk ook eens bij 'Learn the moves' op deze website. BODYJAM is voor mensen van alle fitnessniveaus en we beloven je dat je snel in vorm bent als je regelmatig aan BODYJAM doet.

HOE VAAK MOET IK EEN BODYJAM LES VOLGEN?   
Drie keer per week is optimaal om de beste resultaten te boeken.

WAT HEB IK NODIG TIJDENS DE LES? 
- Losse, comfortabele sportkleding waarin je lekker kunt bewegen. 
- (Sport)schoenen waarop je lekker kunt dansen, bijvoorbeeld crosstrainers - normale loopschoenen zijn bij BODYJAM niet ideaal. 
- Flesje water of bidon.
- Handdoek. 

Wilt u meer informatie? Vul dan s.v.p. het contactformulier in.

TERUG